Ons familiebedrijf

Rits Fire B.V. is een familiebedrijf gevestigd in Lelystad waar u terrecht kan voor een persoonlijke benadering en passend advies voor uw situatie. 
In 2010 zijn Gerard en Patricia met QkachelS begonnen, sindsdien hebben ze velen kachels en rookkanalen in Lelystad en de omgeving geplaatst met veel tevreden resultaten. 
Na jaren bij QkachelS te hebben gewerkt hebben Quinten en Sharina met behulp van Gerard en Patricia de zaken Kachels en Rookkanalen Lelystad en Kachels en Rookkanalen Almere opegzet. 
Inmiddels zijn we druk bezig met het focussen op onze vestiging in Lelystad, een nieuwe webshop en een nieuw boekhoudsysteem zodat we iedereen nog beter kunnen helpen. Bij deze veranderingen hoort ook een nieuwe naam en daarom gaan we tegenwoordig verder onder de naam Rits Fire B.V..
Het team is nog steeds hetzelfde als het begin van QkachelS plus nog een paar extra werknemers (; 
Ons team bestaat tegenwoordig uit Gerard, Patricia, Quinten, Sharina, Nimet en Jimi. Samen met ons team zorgen we voor het complete plaatje als het gaat om de aanschaf van een (hout)kachel. Gerard, Quinten en Sharina zijn de monteurs die u over de vloer zal zien als er een rookkanalen en/of een kachel geplaatst moet worden. Patricia en Nimet zitten op het kantoor en zult u waarschijnlijk spreken als u telefonisch of per mail contact hebt met ons bedrijf. Jimi is onze all-round medewerker. In de showroom staan we bijna allemaal afwisselend om u advies te geven en uw vragen te beantwoorden.

Rits Fire B.V.